T’ajudem a trobar feina


Ocupació

Mas Carandell és l’Agència de col·locació núm. 0900000062 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, una acreditació registrada pel Sistema Nacional de Empleo Estatal, que reconeix l’experiència i trajectòria de Mas Carandell i el consolida com a referent al territori en matèria de polítiques actives d’ocupació.

Les agències de col·locació són entitats que duen a terme activitats d’intermediació laboral per oferir a les persones una ocupació adequada a les seves característiques i facilitar a les empreses que posen ofertes de treball persones candidates que encaixin amb els seus requisits.

Consulta les ofertes de feina de les planes web gestionades per Mas Carandell i d’altres recursos que t’oferim.


Portal d’ocupació de Reus: ocupació.reus.cat

Si busques feina a Reus, al Portal d’ocupació de Reus hi trobaràs tota l’oferta pública de l’Ajuntament de Reus, dels seus organismes i de les empreses municipals. També hi pots consultar les ofertes privades d’empreses del territori gestionades a través de Mas Carandell.

A més a més, mensualment s’hi publiquen infografies de les dades de l’atur a Reus, així com informació de l’activitat econòmica de la ciutat.

Mans a l'ordinador Mas Carandell

Portal d’intermediació laboral: borsa.mascarandell.cat

Opta amb la teva candidatura a les ofertes de feina publicades per empreses:

  1. Inscriu-te seguint les indicacions del web borsa.mascarandell.cat 
  2. Puja-hi el teu currículum
  3. Consulta periòdicament les ofertes des del teu espai personal
  4. Apunta’t a les que responguin als teus interessos si tens els requisits

Aquest servei no té cost per la persona usuària.

Borsa de treball Mas Carandell

Programes de foment de l’ocupació

Mas Carandell porta a terme diversos programes de foment de l’ocupació per afavorir la inserció laboral de persones en atur, especialment d’aquelles que formen part de col·lectius de major risc d’exclusió sociolaboral. Aquestes iniciatives, impulsades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, proporcionen qualificació i experiència laboral en entorns de treball real.

Coneix quins duem a terme!

Plans d’experienciació laboral

Accions de contractació laboral temporal de persones en atur amb greus dificultats d’accés al mercat de treball. L’Administració assumeix la contractació per realitzar projectes d’interès general i social, i les persones adquireixen competències i experiència professional, millorant al mateix temps l’ocupabilitat i la seva situació socioeconòmica.

Projecte gestionat en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social, projecte Treball als barris.