Dissenyem formació a mida adaptada a les necessitats de qualificació de cada empresa


Formació a mida

Dissenyem formació a mida per a la teva organització en qualsevol àmbit i qualificació professional que sol·licitis, amb l'objectiu de millorar les competències del personal treballador davant necessitats diverses com poden ser l'adaptació al desenvolupament de nous processos, la creació de productes, afrontar canvis normatius, accelerar la capacitació o potenciar la promoció professional, entre d'altres.

Escoltem i analitzem les teves consultes, per dissenyar itineraris formatius i crear continguts d'acord amb les necessitats expressades, garantint la inversió en formació. Des d'un procés de detecció de necessitats al disseny del pla integral de formació de l'empresa, docència, gestió de cursos i impacte de la formació, o bé, programació d'una única acció formativa.

Et proporcionem flexibilitat en quant a format, metodologia, horaris, llocs de realització. I la docència anirà a càrrec de professionals amb qualificació i experiència en el sector.

També tens la possibilitat d'incorporar treballadors i treballadores a la formació programada cada any per Mas Carandell, aprofitant els avantatges de la bonificació de la formació a través de la FUNDAE, de la qual gestionem el crèdit, sense cost econòmic en el cas dels cursos presencials o semipresencials. O bé, gaudir dels descomptes i abonaments que pots consultar a l'apartat de preus especials.

I recorda, que qualsevol curs de l'oferta formativa te'l podem oferir a mida en totes les modalitats possibles: presencial, semipresencial, en línia, o bé, híbrid en directe.

Aprofita aquesta oportunitat i demana pressupost sense compromís.


Demana informació

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, l’informem que les seves dades personals s’incorporaran als sistemes de tractament de l’INSTITUT MUNICIPAL DE FORMACIÓ I EMPRESA “MAS CARANDELL” || FUNDACIÓ IMFE “MAS CARANDELL” (en endavant, de forma conjunta, “Mas Carandell”) amb finalitat de gestionar la sol·licitud de formació a mida i, en cas que així ho autoritzi, proporcionar-li informació referent als nostres serveis, formacions, activitats i noticies per mitjans electrònics, en base al seu consentiment. Es poden preveure cessions de dades personals a altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i a tercers col·laboradors necessaris per a la consecució de les finalitats, així com les cessions per previsió legal. No es realitzaran transferències internacionals de les seves dades ni l’adopció de decisions automatitzades. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i altres drets legalment establerts, enviant una comunicació per escrit a l’adreça Carrer Terol, núm. 1 – 43206 Reus (Tarragona), o a l’adreça de correu electrònic [email protected] || [email protected], REF: “Protecció de Dades”. Per a més informació sobre el tractament de les seves dades personals, pot consultar la nostra Política de Privacitat.