Col·laborem amb les empreses per assolir un desenvolupament integral, intel·ligent i sostenible del territori


Serveis per a les empreses

Mas Carandell dona suport al teixit productiu del territori mitjançant un conjunt de serveis adreçats al creixement de les organitzacions i al desenvolupament del potencial del capital humà.

Descobreix tot el que t'oferim!


Formació

Mas Carandell t'ofereix un ampli ventall de possibilitats de formació i programes per qualificar, millorar les competències i especialitzar el personal treballador de la teva empresa en qualsevol perfil professional.

Les accions formatives que dissenyem per a la teva organització o negoci són impartides per professionals amb alta qualificació i experiència en el sector o àmbit formatiu que ens demanis. Te les podem oferir en qualsevol modalitat que ens sol·licitis: presencial, semipresencial, en línia, o bé, híbrida en directe.

A Mas Carandell escoltem i analitzem les teves consultes, per oferir-te accions formatives i crear continguts d'acord amb les necessitats expressades, garantint la inversió en formació.

Alumnes amb professora

Formació a mida

Pots escollir entre el disseny d’accions formatives a mida, o bé, el disseny i gestió del pla de formació integral de la teva empresa. Sempre adaptant-nos a les teves necessitats i preferències.

Alumnes estudiant amb ordinadors

Formació programada 

Pots incorporar els teus treballadors i treballadores als diferents cursos de l’extens catàleg d'especialitats formatives que oferim cada any. 
 

alumnes treballant amb ordinadors

Bonificació de la formació

Aprofita els avantatges de la bonificació del crèdit de formació de la teva empresa per part de la FUNDAE. Et gestionem aquest tràmit en tots els cursos que realitzis amb Mas Carandell.

Jornades Mas Carandell

Jornades i seminaris

Gaudeix d'aquests espais de reflexió i debat, actualització i especialització, i intercanvi de bones pràctiques en temes actuals i útils pel desenvolupament de la teva empresa.


Selecció de personal

Realitzem selecció de personal, oferint-te una acurada tria i presentació de les millors candidatures per a qualsevol perfil professional que busquis, d’acord amb els requisits de la teva empresa.

Treballadora Mas Carandell atenent alumna

Gestió d'ofertes de feina

A través del web https://borsa.mascarandell.cat/ t'oferim un servei d'intermediació laboral àgil, confidencial i sense cost econòmic, que et facilitarà el contacte amb persones candidates a les ofertes de feina que publiquis, per tal que puguis escollir la que més s'adapti a les necessitats del lloc de treball a cobrir.

Donar d'alta la teva empresa és senzill seguint les indicacions que s'hi especifiquen. Pots publicar directament l'oferta o contactar amb Mas Carandell per rebre consell en els aspectes que consideris. Les ofertes també es publicaran sense cost al Portal d'ocupació de Reus.

Borsa de treball Mas Carandell

Consultoria en recursos humans

Augmenta el valor a la teva empresa a través del creixement del seu capital humà. Solucions en cadascuna de les següents àrees:

Anàlisi i descripció de llocs de treball
Anàlisi i descripció de llocs de treball
Estudi del clima laboral
Estudi del clima laboral
icona igualtat
Plans d'igualtat
Sistemes d'avaluació per competències
Sistemes d'avaluació per competències
Servei d'outplacement
Servei d'outplacement
icona responsabilitat social
Responsabilitat social corporativa

Alumnes en pràctiques formatives

Mitjançant convenis de col·laboració, i una acurada tutoria, participants dels programes de formació per a l’ocupació de Mas Carandell poden realitzar una estada a la teva empresa per adquirir experiència i finalitzar el seu aprenentatge. Valora de primera mà les competències que han adquirit, i si t’interessa, pot sorgir una relació contractual.

Estudiants de cuina Mas Carandell

Acreditació de competències

Les competències professionals són habilitats, coneixements i aptituds que es necessiten per desenvolupar determinades activitats professionals. Descobreix els recursos que t'oferim per acreditar-les de manera oficial.

Alumne lampisteria Mas Carandell

Procés d'acreditació de competències professionals

Obtén un certificat oficial que demostri allò que saps fer, a partir de la teva experiència laboral o per vies de formació no oficial. Som Punt autoritzat d'informació i orientació d'aquest procés.

Dona estudiant a Mas Carandell

Certificats professionals

Descobreix els cursos de Mas Carandell que condueixen a l'acreditació oficial de les competències professionals per desenvolupar una activitat laboral d'acord amb els requisits del mercat laboral.

Alumnes amb ordinadors

Acreditació de competències digitals ACTIC

Realitza la prova ACTIC i obtén l'acreditació del teu nivell de competències digitals. Som centre orientador autoritzat i punt d'avaluació d'aquesta certificació oficial de competències en tecnologies de la informació i la comunicació.