Et proporcionem qualitat i experiència en la formació pel teu futur professional i pel desenvolupament de la teva empresa


Formació

Mas Carandell dissenya cada any una àmplia oferta formativa, adreçada a persones i empreses, resultat d’un procés de detecció de necessitats i preferències tant de les persones com de les empreses de Reus i del Camp de Tarragona.

Un extens ventall de possibilitats de formació professionalitzadora que t’ajudarà a impulsar el teu futur, o bé, el de la teva empresa, a través del desenvolupament de les persones que hi treballen.


Formació per a l’ocupació

Les accions de formació professionalitzadora per a l’ocupació, tenen com a finalitat la qualificació de les persones, a través d’itineraris formatius que afavoreixen la seva ocupabilitat, per aquesta raó s’adrecen prioritàriament a persones en situació d’atur.

Alumnes sociosanitaris

Certificats professionals

Acrediten oficialment les competències professionals d’una persona per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les demandes del mercat de treball. Tots els certificats professionals inclouen un mòdul de formació pràctica en centres de treball.

Alumnes Mas Carandell

Especialitats formatives

Oferta formativa, que tot i no conduir a un certificat professional, es classifica en famílies professionals i s’inclou al Catàleg d’Especialitats Formatives del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Casa d'oficis Mas Carandell

Casa d'oficis

Programa de formació i treball per a joves de 16 a 29 anys en atur, que té per objectiu la seva qualificació professional i posterior inserció al mercat de treball. L’actual Casa d’oficis de Creació i producció audiovisual ofereix les especialitats d’audiovisuals i videojocs.


Programes de formació i inserció

Els Programes de formació i inserció, adscrits a diferents famílies professionals són el primer nivell de qualificació dins l’FP i s’adrecen a joves de 16 a 21 anys sense graduat en ESO i en situació d’atur. Promouen el retorn al sistema educatiu, així com l’aprenentatge de competències transversals i professionals pel món laboral. La tutoria i l’acompanyament són essencials en aquests itineraris, els aprenentatges són vivencials i inclouen pràctiques formatives en empreses.

Alumnes de lampisteria Mas Carandell

Perfeccionament professional

Mas Carandell et proposa un extens catàleg de cursos presencials, semipresencials i en línia en 17 àmbits professionals diferents.

Alumnes Mas Carandell

Cursos

Coneix tota l’oferta d’accions formatives en diversos àmbits professionals, modalitats i formats que t’oferim per qualificar-te i desenvolupar el teu perfil professional.

Alumnes horticultura Mas Carandell

Certificats professionals

Itineraris formatius que condueixen a l'acreditació oficial de les competències professionals per desenvolupar una activitat laboral d'acord amb els requisits del mercat laboral.

Secretaria de Mas Carandell

Normes de matrícula

Consulta tots els detalls de la sistemàtica del procés de matriculació als cursos de pagament i de la devolució d’ingressos.

Revista de Mas Carandell

Preus especials

Descobreix els avantatges dels nostres preus especials: abonaments, descomptes i bonificacions.


Formació en línia

Si el que vols és formar-te amb flexibilitat d'horaris, temps i espai per adaptar l'aprenentatge al teu ritme i situació personal, et presentem dues plataformes per fer-ho en línia.

Aula Mas Carandell

Treballadora Mas Carandell

L'Aula Mas Carandell és un espai de formació en línia propi que ofereix una oferta de cursos de perfeccionament professional a través de la plataforma Moodle, amb un acurat i personalitzat acompanyament docent.

Aula Mentor

Alumnes de Mas Carandell

L'Aula Mentor és un espai de formació obert, lliure i en línia, en col·laboració amb el Ministeri d'Educació i Formació Professional, i que garanteix una gran flexibilitat en l’aprenentatge i una atenció directa i propera a l’estudiant.


Formació a mida per empreses i organitzacions

Dissenyem formació a mida per a la teva organització en qualsevol àmbit i qualificació professional que sol·licitis, amb l'objectiu de millorar les competències del personal treballador davant necessitats diverses com poden ser l'adaptació al desenvolupament de nous processos, la creació de productes, afrontar canvis normatius, accelerar la capacitació o potenciar la promoció professional, entre d'altres.

Aulari Mas Carandell

Pràctiques formatives en empreses

Mitjançant convenis de col·laboració, alumnes de determinats programes de formació per a l’ocupació, poden realitzar una estada de pràctiques en empreses reals per adquirir experiència i/o completar el seu procés d’aprenentatge.

L’empresa aprofita aquest període de pràctiques formatives per valorar les competències professionals i personals d’aquestes persones, i si s’escau, pot proposar una relació laboral formal en finalitzar o més endavant.


Jornades i seminaris

Gaudeix d’aquests espais de reflexió i debat, actualització i especialització, i intercanvi de bones pràctiques en temes actuals i útils pel teu desenvolupament professional.

Seminari a Mas Carandell

No trobes la formació que busques?

Ens preocupem pels teus interessos formatius. Si tens interès en algun curs o itinerari formatiu que no trobes al nostre catàleg, contacta amb Mas Carandell i explica’ns quina formació t’agradaria realitzar.

Estudiarem la viabilitat de la teva proposta i des del nostre ventall de possibilitats intentarem programar aquelles accions formatives que més s’adaptin a les teves preferències i necessitats.

Treballadora Mas Carandell

Vull proposar un curs

DADES DE CONTACTE

PROPOSTA FORMATIVA

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, l’informem que les seves dades personals s’incorporaran als sistemes de tractament de l’INSTITUT MUNICIPAL DE FORMACIÓ I EMPRESA “MAS CARANDELL” || FUNDACIÓ IMFE “MAS CARANDELL” (en endavant, de forma conjunta, “Mas Carandell”) amb la finalitat de gestionar la proposta d’una nova activitat formativa i, en cas que així ho autoritzi, proporcionar-li informació referent als nostres serveis, formacions, activitats i noticies per mitjans electrònics, en base al seu consentiment. Es poden preveure cessions de dades personals a altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i a tercers col·laboradors necessaris per a la consecució de les finalitats, així com les cessions per previsió legal. No es realitzaran transferències internacionals de les seves dades ni l’adopció de decisions automatitzades. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i altres drets legalment establerts, enviant una comunicació per escrit a l’adreça arrer Terol, núm. 1 – 43206 Reus (Tarragona), o a l’adreça de correu electrònic [email protected] || [email protected], REF: “Protecció de Dades”. Per a més informació sobre el tractament de les seves dades personals, pot consultar la nostra Política de Privacitat .