Facilitem el contacte amb futurs professionals que finalitzen la seva formació permetent que l'empresa valori el seu potencial


Alumnes en pràctiques formatives

Mitjançant convenis de col·laboració, i una acurada acció tutorial, participants dels nostres programes poden realitzar una estada a la teva empresa per adquirir experiència en entorns productius reals i finalitzar el seu aprenentatge.

Acollir alumnes de Mas Carandell en pràctiques permet a la teva empresa valorar de primera mà les seves competències tècniques i personals d'aquestes persones, i plantejar-te, si en tens la necessitat, una posterior relació laboral formal, que evitaria costos de temps en la selecció de candidatures i integració a l'empresa.

Demana informació i especialitats disponibles.

 


Demana informació

Tinc interès en acollir alumnat en pràctiques dels següents àmbits:

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, l’informem que les seves dades personals s’incorporaran als sistemes de tractament de l’INSTITUT MUNICIPAL DE FORMACIÓ I EMPRESA “MAS CARANDELL” || FUNDACIÓ IMFE “MAS CARANDELL” (en endavant, de forma conjunta, “Mas Carandell”) amb la finalitat de gestionar la petició d’informació sobre la possibilitat d’acollir a alumnes en pràctiques formatives i, en cas que així ho autoritzi, proporcionar-li informació referent als nostres serveis, formacions, activitats i noticies per mitjans electrònics, en base al seu consentiment. Es poden preveure cessions de dades personals a altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i a tercers col·laboradors necessaris per a la consecució de les finalitats, així com les cessions per previsió legal. No es realitzaran transferències internacionals de les seves dades ni l’adopció de decisions automatitzades. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i altres drets legalment establerts, enviant una comunicació per escrit a l’adreça Carrer Terol, núm. 1 – 43206 Reus (Tarragona), o a l’adreça de correu electrònic [email protected] || [email protected], REF: “Protecció de Dades”. Per a més informació sobre el tractament de les seves dades personals, pot consultar la nostra Política de Privacitat.