Seguretat alimentària: Reglament d'al·lergògens
Indústries alimentàries
Data : |
La matrícula es pot realitzar tot l’any excepte a l’agost. |
---|---|
Entitat : |
Fundació Mas Carandell |
Plataforma : |
Aula Mas Carandell |
Lloc : |
Per internet |
Durada : |
6 hores |
Modalitat : |
En línia |
Àmbit : |
Indústries alimentàries |
Preu : |
45€. Matrícula vàlida per 7 dies. |
Objectius
Conèixer el Reglament europeu UE 1169/2011 que estableix l'obligació d’informar a la persona consumidora de la presència d'ingredients al·lergògens en plats elaborats de consum final.
Temari
Reglament Europeu UE 1169/2011. Al·lèrgia i intolerància alimentària. Contaminació i bones pràctiques.
Observacions
Curs ofert a través de l'Aula Mas Carandell. Bonificable per la FUNDAE.
Una vegada formalitzada la inscripció rebreu un enllaç per poder accedir al curs.