Seguretat alimentària: Reglament d'al·lergògens

Indústries alimentàries

Data :

La matrícula es pot realitzar tot l’any excepte a l’agost.

Entitat :

Fundació Mas Carandell

Plataforma :

Lloc :

Per internet

Durada :

6 hores

Modalitat :

Àmbit :

Preu :

45€. Matrícula vàlida per 7 dies.


Objectius

Conèixer el Reglament europeu UE 1169/2011 que estableix l'obligació d’informar a la persona consumidora de la presència d'ingredients al·lergògens en plats elaborats de consum final.


Temari

Reglament Europeu UE 1169/2011. Al·lèrgia i intolerància alimentària. Contaminació i bones pràctiques.


Observacions

Curs ofert a través de l'Aula Mas Carandell. Bonificable per la FUNDAE.

Una vegada formalitzada la inscripció rebreu un enllaç per poder accedir al curs.

INICIAR INSCRIPCIÓ