Operacions auxiliars d'elaboració de la indústria alimentària (INAD0108)

Indústries alimentàries

Data :

dl. 02/02/2026 a dj. 30/04/2026

Entitat :

Fundació Mas Carandell

Durada :

300 hores

Horari :

A determinar

Modalitat :

Àmbit :

Preu :

Subvencionat, sense cost per a l'alumnat

Destinat :

Prioritariament destinat a persones en situació d'atur.


Objectius

Realitzar operacions de suport en la recepció i preparació de les matèries primeres i auxiliars que intervenen en els processos productius. Col·laborar en aquest processos, ajudant en les operacions senzilles d'elaboració i envasat de productes alimentaris, d'acord a las instruccions de treball i a les normes de higiene i seguretat específiques. Manejar càrregues amb carretons elevadors.


Temari

MF0543_1: Preparació de primeres matèries (50 h) MF0544_1: Operacions bàsiques de processos de productes alimentaris (110 h) MF0545_1: Envasat i empaquetat de productes alimentaris (50 h) MF0432_1: Manipulació de càrregues amb carretons elevadors (50 h) MP0148: Pràctiques  professionals no laborals d'Operacions auxiliars d'elaboració a la indústria alimentària (40 h)


Observacions

Curs pendent d'aprovació. Preinscripció oberta. Les dates no són les definitives. Certificat de professionalitat de nivell 1 de la família Indústries alimentàries. No s'exigeix cap requisit acadèmic ni professional d'accés. El curs es realitzarà a les instal·lacions de la Unió Corporació Alimentària, Polígon AgroReus, c/Joan Oliver, 16-24, Reus