Escollim acuradament els perfils professionals més idonis perquè aportin talent a la teva empresa


Selecció de personal

Portem a terme processos de selecció de personal, oferint-te una acurada tria i presentació de les millors candidatures per a qualsevol perfil professional que cerquis, d'acord amb els requeriments de la teva empresa.

Trobaràs un sistema de selecció basat en l'experiència laboral i en les competències tècniques i personals de les persones candidates, integrant així la valoració de coneixements, d'actituds i de talent. Un procés selectiu dissenyat a mida que et farà guanyar temps i assegurar talent.

Mas Carandell compta amb un equip tècnic i professional especialitzat per portar a terme les diferents fases de cada procés. Demana informació i pressupost sense compromís.


Demana informació

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, General de Protecció de Dades i la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, l’informem que les seves dades personals s’incorporaran als sistemes de tractament de FUNDACIÓ IMFE “MAS CARANDELL” (en endavant, “Mas Carandell”) amb la finalitat de gestionar la petició d’informació relativa al servei de selecció de personal i, en cas que així ho autoritzi, proporcionar-li informació referent als nostres serveis, formacions, activitats i noticies per mitjans electrònics, en base al seu consentiment. Es poden preveure cessions de dades personals a altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i a tercers col·laboradors necessaris per a la consecució de les finalitats, així com les cessions per previsió legal. No es realitzaran transferències internacionals de les seves dades ni l’adopció de decisions automatitzades. En qualsevol moment pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i altres drets legalment establerts, enviant una comunicació per escrit a l’adreça Carrer Terol, núm. 1 – 43206 Reus (Tarragona), o a l’adreça de correu electrònic [email protected], REF: “Protecció de Dades”. Per a més informació sobre el tractament de les seves dades personals, pot consultar la nostra Política de Privacitat.