Prevenció de les pèrdues i malbaratament alimentari
Indústries alimentàries
Data : |
La inscripció al curs és oberta. Quan hi hagi un grup suficient de persones preinscrites es fixarà calendari i horari,se us comunicarà, i si us interessa, ja podreu fer efectiu el pagament de la matrícula. |
---|---|
Entitat : |
Fundació Mas Carandell |
Lloc : |
Per internet |
Durada : |
10 hores |
Horari : |
A determinar |
Modalitat : |
Virtual en directe |
Àmbit : |
Indústries alimentàries |
Preu : |
130.00 € |
Objectius
Donar a conèixer el Projecte de Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, en què afecta i com portar-lo a la pràctica, parlant de conceptes com la jerarquia de prioritats, les obligacions dels agents de la cadena alimentària i mesures de bones pràctiques que s'han d'implementar.
Temari
Malbaratament alimentari. Pla de prevenció de les pèrdues i el malbaratament d'aliments. Reducció del malbaratament d'aliments. Establiments i consumidor/a. Seguretat alimentària i bones pràctiques d'higiene. Redistribució d'aliments.
Observacions
Curs en directe, via aplicació Zoom. S'envia enllaç a les persones participants. Bonificable a través de la FUNDAE. Les empreses alimentàries i les que es dediquen a la distribució d'aliments tenen la obligació, segons la Llei 3/2020 d'11 de març, de disposar i aplicar el pla de prevenció de les pèrdues i malbaratament alimentaris i capacitar les persones treballadores per actuar de manera activa en aquesta prevenció.