Norma ISO 22000 per a la gestió de la seguretat alimentària
Indústries alimentàries
Data : |
La inscripció al curs és oberta. Quan hi hagi un grup suficient de persones preinscrites es fixarà calendari i horari,se us comunicarà, i si us interessa, ja podreu fer efectiu el pagament de la matrícula. |
---|---|
Entitat : |
Fundació Mas Carandell |
Lloc : |
Per internet |
Durada : |
8 hores |
Horari : |
A determinar |
Modalitat : |
Virtual en directe |
Àmbit : |
Indústries alimentàries |
Preu : |
100.00 € |
Objectius
Revisar els principis de seguretat alimentària i d'anàlisi de APPCC des de la Norma ISO 22000. Adquirir els coneixements per a implantar un sistema de gestió basat en la Norma, analitzant els requisits de la mateixa.
Temari
Marc legislatiu: Reglament (CE) núm. 852/2004 relatiu a la higiene dels productes alimentaris. Evolució de la Norma ISO 22000. Anàlisi i interpretació dels requisits. Context de l'organització. Lideratge. Planificació. Suport. Operació.
Observacions
Curs en directe, via aplicació Zoom. S'envia enllaç a les persones participants. Bonificable a través de la FUNDAE. La Norma ISO 22000 Sistemes de Gestió de la innocuïtat dels aliments – Requisits per a qualsevol organització en la cadena alimentaria, contempla tota la cadena alimentaria que directa o indirectament poden introduïr un perill en els aliments, i integra el Sistema de Anàlisis de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC) dins de la gestió global de la organització.