Norma ISO 22000 per a la gestió de la seguretat alimentària

Indústries alimentàries

Data :

La inscripció al curs és oberta. Quan hi hagi un grup suficient de persones preinscrites es fixarà calendari i horari,se us comunicarà, i si us interessa, ja podreu fer efectiu el pagament de la matrícula.

Entitat :

Fundació Mas Carandell

Lloc :

Per internet

Durada :

8 hores

Horari :

A determinar

Modalitat :

Àmbit :

Preu :

100.00 €


Objectius

La Norma ISO 22000 de Sistemes de Gestió de la innocuïtat dels aliments fa referència als requisi­ts per a qualsevol organització en la cadena alimentària, i contempla tota la cadena que directament o indirectament pot suposar un perill en els aliments, integrant el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC) dins de la gestió global de l'organització. Els objectius del curs són revisar els principis de seguretat alimentària i d'anàlisi d'APPCC des de la perspectiva de la ISO 22000, i adquirir els coneixements per implantar un sistema de gestió basat en aquesta norma i els seus requisits.


Temari

Marc legislatiu: Reglament (CE) núm. 852/2004, relatiu a la higiene dels productes alimentaris. Evolució de la Norma ISO 22000. Anàlisi i interpretació dels requisits. Context de l'organització. Lideratge. Planificació. Suport. Operació.


Observacions

Curs en directe, via aplicació Zoom. S'envia enllaç a les persones participants. Bonificable a través de la FUNDAE.